Barry’s Bootcamp logo

Ragna

Instructor, Bærum/Oslo

Book me at...

Sandvika Oslo
Funksjonell og personlig mat og trening - for at du skal bli den beste versjonen av deg selv

Som nyinnflyttet Gudbrandsdøl i Oslo var varmen og energien på Barry’s til å ta og føle på! Litt spennende var det å flytte flere, rolige timer fra skog og snaufjell til ett mørkt og pulserende rom med rødt lys, hvor alt skjer samtidig og hvert sekund teller (bokstavelig talt).

Fra å jobbe i resepsjonen mens jeg fullførte utdannelsen, finner du meg nå i både bootcampsalen som instruktør og i PT-salen som personlig trener og kostholdsveileder.

Jeg er opptatt av helse, og at både hode og kropp skal sammarbeide på alle nivåer. Det å optimalisere ernæring og trening er avgjørende for at du skal prestere optimalt både mentalt og fysisk – enten det er på trening, i arbeidslivet eller hverdagen.

Som trener er jeg fokusert på at treningen skal være funksjonell, personlig, effektiv, og variert. Det er viktig å vokse utenfor komfort sonen og alltid jobbe med motivasjon og måloppnåelse underveis. Personlig utvikling er en av mange nyttige bivirkninger av å pushe seg selv mentalt og fysisk. Slutt derfor å tenk på hva du tror du ikke klarer, utnytt heller enhver utfordring til å prøve! Sett pris på (og la deg overraske) over alt kroppen din klarer.

Class music style
fresht, hipt, elektronisk og rocka. En god miks som skal få deg til å yte (og nyte)!
Favorite day for class
full body - funksjonelt og kreativt.
Certifications & credentials
Bachelor i Ernæring fra Høyskolen Kristiania, EHFA sertifisert Personlig Trener